Simply Maya User Community

Simply Maya User Community (https://simplymaya.com/forum/index.php)
-   Maya Technical Issues (https://simplymaya.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Err! (Render Problems) (https://simplymaya.com/forum/showthread.php?t=27450)

snowman 10-09-2007 06:58 AM

Err! (Render Problems)
 
I have a problem.. I can't batch render anything!

Maybe I should be using a different render program anyways, but it would be nice if I could preview things with a simple maya render before sending it off.

What happens is, it renders the first 2 frames and then stops. It says "Result: Rendering Completed. See mayaRenderLog.txt for information."

Obviously, I checked the maya render log. Here's what I found at the bottom:

Code:

9/10/2007
File read in 0 seconds.
Result: E:/IDK/IDK/suitmov__1608.mb
Total Elapsed Time Since Start Of Maya (hh:mm:ss): 00:00:04
====================================
Resource Usage At Start Of Rendering
====================================
  26943        Page faults
 103.793 Mb        Max resident size
 101.414 Mb        Peak total size(Estimated)
  3.687 Mb        Peak arena size
====================================
 103.793 Mb        Current
  0.313 Mb        Data Blocks
  3.125 Mb        MEL
  0.125 Mb        Transforms
  0.125 Mb        Keys
====================================
Rendering using 2 threads.
Automatic near/far clipping values: 8.39845, 13.8482.
Rendering frame 1.
Starting Rendering E:/IDK/IDK/suitmov.avi.
Constructing shading groups.

Rendering current frame.
Frame triangle count: 4928

====================================
Resource Usage At End Of Frame
====================================
    2066        Page faults
 110.715 Mb        Max resident size
 112.789 Mb        Peak total size(Estimated)
  10.354 Mb        Peak arena size
====================================
 112.523 Mb        Current
  6.667 Mb        Render Cache
  0.007 Mb        Render Geometry Arena
  0.313 Mb        Data Blocks
  3.125 Mb        MEL
  0.125 Mb        Transforms
  0.125 Mb        Keys
====================================
Postprocessing rendering result.
Time For Tessellation (hh:mm:ss): 00:00:00
Time For Shadow Map  (hh:mm:ss): 00:00:00
Time For Post Process (hh:mm:ss): 00:00:00
Time For Frame Render (hh:mm:ss): 00:00:00
Finished Rendering E:/IDK/IDK/suitmov.avi.

------------------------------------------------------------


Automatic near/far clipping values: 8.06915, 14.2286.
Rendering frame 2.
Starting Rendering E:/IDK/IDK/suitmov.avi.
Constructing shading groups.

Rendering current frame.
Frame triangle count: 4928

====================================
Resource Usage At End Of Frame
====================================
    4759        Page faults
 127.449 Mb        Max resident size
1363.805 Mb        Peak total size(Estimated)
  10.481 Mb        Peak arena size
====================================
1363.348 Mb        Current
  0.313 Mb        Data Blocks
  3.125 Mb        MEL
  0.125 Mb        Transforms
  0.125 Mb        Keys
  6.667 Mb        Render Cache
  0.007 Mb        Render Geometry Arena
====================================
Postprocessing rendering result.
Frame triangle count: 4928

====================================
Resource Usage At End Of Frame
====================================
    783        Page faults
 130.285 Mb        Max resident size
1363.805 Mb        Peak total size(Estimated)
  10.354 Mb        Peak arena size
====================================
1783.836 Mb        Current
  0.313 Mb        Data Blocks
  3.125 Mb        MEL
  0.125 Mb        Transforms
  0.125 Mb        Keys
  6.667 Mb        Render Cache
  0.007 Mb        Render Geometry Arena
====================================
Err


What's wrong??

A note: When I tried doing a hardware render, it gave me some problems with my video card (Video card does not support NonPowerOfTwo textures). Would that be it?

Any help would be appreciated.

Thanks,

Ryan

gster123 10-09-2007 07:34 AM

I wouldent render to an avi file, make it a sequence of images then you can see whhat frame the problems is at.

If it keeps doing it, try importing the scene into a new scene and then give it a go

snowman 10-09-2007 04:15 PM

It's not a problem with the file itself, it does this with any scene I try to render...

I don't use .avi for any presentation, I just want a preview of what it looks like.

It also stops rendering when I render single frames as well.

gster123 10-09-2007 06:03 PM

tired a reinstall?????

spacemanDave 14-09-2007 11:18 AM

Same thing happened to me!
 
The same thing happened to me ages ago - the post might still be around here somewhere.

Only thing that seamed to fix it was a clean install. Sorry but me and some of the folks on here spent quite a while trying to get to the bottom of it with out much luck.

snowman 14-09-2007 11:45 AM

hm, alright. I'll try that - i should still have the cds somewhere.


All times are GMT. The time now is 02:11 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Simply Maya 2018