Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jpaton
Posted By jpaton On 07-11-2003 | Views: 1,105 Replies: 0
Forum: Animation
Hi all.

I get a huge slow down when I use dope sheet with the trax editor. Is the usual? It doesn't happen at any other time.

Thanks
Posted By jpaton On 18-10-2003 | Views: 937 Replies: 2
Forum: Animation
I never had to check the input options before. I'd just do i standard duplicate and the skin clusters would always show up on the duplicated object. It's something I've done maybe fifty or more...
Posted By jpaton On 17-10-2003 | Views: 937 Replies: 2
Forum: Animation
Hi all.

I'm trying to Duplicate polygons that are grouped together in a Group. The polygons are a single mesh character, teeth and tongue. The polygons are skinned to a skeleton. This is...
Posted By jpaton On 26-08-2003 | Views: 1,791 Replies: 10
thanks for the suggestions.

nothing turned up in render diagnostic. the bios thing sounds a bit over my head i'ld probably end up reformatting my hard drive or something.

the hardware render...
Posted By jpaton On 25-08-2003 | Views: 1,791 Replies: 10
i had a 1000mhz amd with 786 sd ram and a gforce2 video card running windows 2000.

now i've got

2600mhz intel 4 with 512 ddr ram and a gforce4 video card running windows xp.

i'ld guess my...
Posted By jpaton On 25-08-2003 | Views: 1,791 Replies: 10
hi all,

i just got a sony vaio that should rip through renders. but when i render either simple or complex scenes it is very slow, like a couple minutes for a 512x512 tga even
with low quality...
Showing results 1 to 6 of 6