SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Maya Controll Rig Problem?
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
Thread Tools
Old 19-04-2017, 07:19 AM   #1
Registered User
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Default Maya Controll Rig Problem?

Here's my question: I have a character rigged with maya control rig. When I try to delete specific keyframes on timeline on ONE controler, it deletes those keyframes on every other controler. And I can't seem to find the solution.

If anybody could help I'll be thankful forever!
bardaveli is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2017, 07:18 PM   #2
Bored but busy
clocker1's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Cleveland
Posts: 73

Delete in the graph editor. Its much easier to see what you're doing.
clocker1 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Reading File... HELP ME PLEASE roryfollansbee Challenge Forum 1 16-04-2016 09:00 AM
Maya problem czarryano Technical Issues 9 18-03-2016 04:26 AM
Help Zbrush To Maya Export Problem niks4u Members Lounge 1 17-06-2015 12:12 AM
Match Mover to Maya - problem! OscarFogel Maya Basics & Newbie Lounge 0 05-10-2014 10:56 PM
Problem opening a Maya 2012 file in Maya 2013 coolman10 Technical Issues 1 19-11-2012 11:35 PM