SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Type Tool to Mesh
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 17-07-2017, 12:49 PM   #1
GeorgiStamenov
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 52
Default Type Tool to Mesh

First of all, congrats on the new Simplymaya LOOK feels cool!


I have a short question, can I somehow convert the new Maya 2017 "type tool" to a mesh?


The reason is, I need to use it as particle instances for particles!


best,
GSS
GeorgiStamenov is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2017, 03:40 AM   #2
Gen
Moderator
 
Gen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: South FL
Posts: 3,512
Default

You can instance the type tool mesh as is and keep editing it, the instances will update. Other than that, just delete history on the type mesh and then it's just regular old poly geometry.
__________________
- Genny
__________________
::|| My CG Blog ||::
::|| My Maya FAQ ||::
Gen is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error in render digitalone Lighting & Rendering 13 25-07-2014 11:01 AM
How to seperate pieces with mesh seperate tool. Ghazanfar17 Technical Issues 0 13-02-2014 07:57 PM
trouble opening maya scene jooleyinboots Technical Issues 2 03-02-2014 08:11 PM
Create polygon tool Srkukali Maya Basics & Newbie Lounge 0 23-01-2014 01:40 PM
MAYA question on using curve tool to create subdivisions on mesh ctfan Maya Basics & Newbie Lounge 1 02-10-2013 08:08 AM