SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 29-01-2004, 07:20 PM   #1
strobe7
Registered User
 
strobe7's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Detroit
Posts: 311
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation render time

Ok; I know that if you open up the script editor, it is supposed to show you the frames rendering, like frame 9 at 30%, but mine only always says "now rendering" when I batch. It does not show me what frame it is on in the sequence. Is there a preference for this?
__________________
Lungs not guns....
strobe7 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2004, 11:11 PM   #2
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Sometimes, depending on how heavy the scene is, it will say that for me for a while, but only during the beginning of the batch render. You might just have to wait a while for it to get started. If you're waiting for more than a minuite though, I'd say something is probably wrong. don't know what exactly it might be though...sorry
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2004, 11:12 PM   #3
Dann
Registered User
 
Dann's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Los Angeles
Posts: 695
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

no, it should do it by default. Are you rendering in Maya or Mental Ray? Are you sure it's actually succeeding in rendering?
Dann is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2004, 01:40 PM   #4
strobe7
Registered User
 
strobe7's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Detroit
Posts: 311
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am rendering with Maya, and yes, it renders out targas.
__________________
Lungs not guns....
strobe7 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2004, 01:41 PM   #5
strobe7
Registered User
 
strobe7's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Detroit
Posts: 311
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh, may be I will check when it is further into the render, thanks Darkware.
__________________
Lungs not guns....
strobe7 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2004, 01:29 AM   #6
twisteddragon33
Registered User
 
twisteddragon33's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: New York, USA
Posts: 1,945
Thanks: 0
Thanked 45 Times in 45 Posts
Default

It never tells me where mines at with batch renders. Are you using maya 4?

Mine will just say rendering. A real problem when doing .avi output.. you cant tell where it is untill it finishes.
__________________
________________________
AIM: SublimeDragon33
Catch me if i'm on. Always up for a chat.
e-mail: sublimedragon33@gmail.com
twisteddragon33 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch Rending Render Layers Ozgalis Lighting & Rendering 7 07-01-2011 06:04 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 10:56 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.