SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Animation / Animation / Playblast problem
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 14-06-2004, 11:39 PM   #1
kassun
Subscriber
 
Join Date: Jul 2002
Location: minnesota, USA
Posts: 154
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Playblast problem

Playblast problem
When I go to do a playblast it zips through the animation. So i am left with my animation running 1 sec and the audio finishing in 10seconds. I have checked and rechecked my render global's and playblast settings and everything is ok. I can do playplasts fine in my other scenes just not this one. I am using Maya 6.0 and LOWMAN1.0 for my character rig and using dvix for the compression. The frame rate is set at 30fps. Any help is greatly appreciated.

Thanks,
Kassun
__________________
"The day you stop dreaming is the day you die"

www.kassuns.com
kassun is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2004, 11:58 PM   #2
Kurt
Registered User
 
Kurt's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Niagara Falls, Canada
Posts: 5,309
Thanks: 0
Thanked 64 Times in 64 Posts
Default

If your using xp switch to classic look/mode... that should help.. its a bug in Xp.. happens to me too sometimes.
__________________
I am enough of an artist to draw freely upon my imagination, knowledge is limited, imagination encircles the world. (Albert Einstein)

https://www.artstation.com/kurtb
Kurt is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2004, 11:59 PM   #3
kassun
Subscriber
 
Join Date: Jul 2002
Location: minnesota, USA
Posts: 154
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using 2000 professionsl
__________________
"The day you stop dreaming is the day you die"

www.kassuns.com
kassun is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2004, 05:36 AM   #4
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

if u r doing an fcheck playblast u can set the fps as u wish in maya 6 (iirc)
i don't know about .avi playblasts...
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2004, 06:19 AM   #5
kassun
Subscriber
 
Join Date: Jul 2002
Location: minnesota, USA
Posts: 154
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

fixed the problem, i just deleted my prefs.

Kassun
__________________
"The day you stop dreaming is the day you die"

www.kassuns.com
kassun is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 06:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 02:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 10:56 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.