SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Problem with animating
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 21-06-2004, 08:08 PM   #1
Mayatjuh
Registered User
 
Mayatjuh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Netherlands
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with animating

I made this animation and it works perfectly but there's one little problem. There's a clock in the scene and I can't get the arrows to move in the right direction they are constantly moving backwards instead of forwards. I don't understand why I tried a lot of things and I tried to make the arrows again and again but everytime it gives the same problem. Sometimes it moves a while in the good direction but thean another keyfram later it moves backwards again. Does anyone know why and can anyone help me change it?! It has to be finished by monday because its for a school assignment!

(check the attachment)
greetz Maya
Attached Files
File Type: mb 5.mb (788.0 KB, 16 views)
__________________
-- Maya --
Pentium 4, Radeon 9800 Pro,
1,00 Ghz, 17 inch TFT
Mayatjuh is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2004, 08:46 PM   #2
Dann
Registered User
 
Dann's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Los Angeles
Posts: 695
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Not sure what version of Maya you're using, but I can't open it in Maya 5. Maybe the PLE? Those files won't open in registered copies of Maya. Sorry.

My guess is you are animating one of your rotation axis from 0 to 360 (or something like that). Try changing the end value to -360 (or whatever value, you get the idea).
Dann is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2004, 07:55 AM   #3
Mayatjuh
Registered User
 
Mayatjuh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Netherlands
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

okay I'll try I use Maya 6 btw
__________________
-- Maya --
Pentium 4, Radeon 9800 Pro,
1,00 Ghz, 17 inch TFT
Mayatjuh is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2004, 02:23 PM   #4
Mayatjuh
Registered User
 
Mayatjuh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Netherlands
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried it and it worked txs for your help!!
greetz 'Maya
__________________
-- Maya --
Pentium 4, Radeon 9800 Pro,
1,00 Ghz, 17 inch TFT
Mayatjuh is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 06:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 02:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 10:56 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.