Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 15-08-2004, 03:16 PM   #1
DrRobotnik
Registered User
 
DrRobotnik's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Posts: 352
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Duplicating as an instance

How do I duplicate as an instance?

I cant seem to find the option.

Cheers in advance
DrRobotnik is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2004, 06:20 PM   #2
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

in the duplicate option box.
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2004, 08:16 PM   #3
DrRobotnik
Registered User
 
DrRobotnik's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Posts: 352
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks Vlad
DrRobotnik is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2004, 01:13 AM   #4
NextDesign
Technical Director
 
NextDesign's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,982
Thanks: 33
Thanked 532 Times in 471 Posts
Default

:p
__________________
Imagination is more important than knowledge.
NextDesign is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.