SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 21-11-2005, 07:52 AM   #1
artifaction
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Rendering problems

I just wonder if anyone knows this problem, when I do a hardware render with a fluid container it renders the container to (left picture with the arrow) and iI donīt want that. can I turn this off?

Second, the screens behind the blastdoors has incandesence and glow and it works fine until there is a second object also with incandesence and glow theese object seems to double its glow like in the picture below when they are visible at the same time. how can this be fixed?

artifaction is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 08:39 AM   #2
Alan
Moderator
 
Alan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: London, UK
Posts: 2,800
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

I dont understand the first question. What do you want to turn off?

The 2nd question: maya's glows are crappy do it in post with an ID pass would be my suggestion.


A
__________________
Technical Director - Framestore

Currently working on: Your Highness

IMDB
Alan is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 08:49 AM   #3
artifaction
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, if you look at the red arrow, there is a blue line, this blue line is the edges of the fluids container and I dont wnat this to be rendered.
artifaction is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 08:52 AM   #4
Alan
Moderator
 
Alan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: London, UK
Posts: 2,800
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

make the container bigger then so it doesn't touch the edge. Your picture is too small for me to clearly see what you're talking about.


A
__________________
Technical Director - Framestore

Currently working on: Your Highness

IMDB
Alan is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 09:02 AM   #5
artifaction
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I solved it, it was just to change in (attributes/display/boundary draw) from bounding box to none.
artifaction is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
glass se7enhedd Lighting & Rendering 18 10-12-2010 01:27 AM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.