Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 27-02-2006, 05:59 PM   #1
Falott
Registered User
 
Falott's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: vienna
Posts: 1,095
Thanks: 3
Thanked 20 Times in 18 Posts
Default polyUnite -n NOT working

why is the flag (-n) not working with polyUnite? [neither is (-ch) nor (-o)]


command ref says:

-name (-n)
Flag can appear in Create mode of command


why is this not working?

polyUnite tmpSide1 tmpSide2 -n tmpUnite;
// Error: Invalid object flag: -n //

Last edited by Falott : 27-02-2006 at 06:03 PM.
Falott is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2006, 07:45 PM   #2
Falott
Registered User
 
Falott's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: vienna
Posts: 1,095
Thanks: 3
Thanked 20 Times in 18 Posts
Default

because it has to be ->

polyUnite -n result tmp_side1 tmp_side2 ;
Falott is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.