Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 18-05-2006, 11:33 PM   #1
Gold_Phoenix
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 87
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Visor Issues

Hi there!

I'm somewhat of a newbie at Maya 7 (running on a Windows XP PC) and I'v been playing around with some PaintFX for some time now, but suddenly the other day, everything under each and every tab in my visor had disappeared. I looked under the directories where Maya was installed and my brushes and all still exist (means i didnt accidentally delete them). So now I'm not able to browse through visor and select different brushes. The only way i'm able to do that is by hitting the 'import' button in the 'file' menu in visor... but then that sorta defeats the purpose of having the visor...

I'm attaching a pic. of what it looks like...

I would appreciate any help on this matter!

Thanks!
Attached Thumbnails
 
__________________
Darkness Falls... From Where???
Gold_Phoenix is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2006, 05:49 PM   #2
qft
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

doog
qft is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2006, 05:51 PM   #3
qft
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

good,,
qft is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2006, 09:40 PM   #4
errethakbe
Subscriber
 
Join Date: May 2005
Posts: 240
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

try renaming ur preferences (don't delete in case u wanna restore) and see if that helps
errethakbe is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2006, 02:54 PM   #5
ridicule
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: AUSTRALIA
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try install and uninstall make sure all maya stuff is gone
ridicule is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2006, 04:41 PM   #6
nosko11
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile

Erase the prefs folder located in My Documents -> maya --> 7.0 (or your version) --> prefs

and restart maya!
nosko11 is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletinŽ Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.