SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Animation / Animation / camera
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
Thread Tools
Old 28-05-2006, 07:14 PM   #1
daxen's Avatar
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Default camera

But i make a animation with a few camera movement. but when i put the man i have kyed from the green screen and i put it in the animation, then the man not follow the camera, he just stock in the camera. Do you know what i mean?
daxen is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2006, 08:44 PM   #2
Registered User
NeoStrider's Avatar
Join Date: Jun 2004
Location: Cleveland, Ohio (USA)
Posts: 1,541

Accept no substitutions.
NeoStrider is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off