Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 04-06-2006, 05:28 PM   #1
ootoke
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default vector render help

I installed Maya 6 and when I render I can't chose (in render globals) maya vector and mental ray , only hardware and software.

Do you know why dont I have those two options (vector and mental ray)?

Is it cuz of my computer? It is 1Ghz, 512 memory, GeForce4...??
Plz help
ootoke is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2006, 10:16 AM   #2
Alan
Moderator
 
Alan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: London, UK
Posts: 2,800
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

make sure the plugins are loaded in the plugin manager.

mayatoMR.dll or mayatoMR.so

not sure what the vector one is called cause I am on Linux and it doesn't work on Linux



A
__________________
Technical Director - Framestore

Currently working on: Your Highness

IMDB
Alan is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2006, 12:42 PM   #3
ootoke
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hey Thanks a lot!! It is working now :attn:
TY!
ootoke is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.