SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Rendering seems to produce artifacts
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 04-09-2006, 06:31 PM   #1
jpardoe
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 60
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Rendering seems to produce artifacts

Hi,
I'm finally rendering my animation and some frames are fine while others have a strange black gap/line in them - see the image below to see what i mean.

Also, there is some kind of graininess in the front, before the black gap appears.

Neither of these are supposed to display - it's supposed to be a smooth shiny surface.

Please help!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	temp.jpg
Views:	29
Size:	13.4 KB
ID:	30540  
jpardoe is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.