SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / My Grid is gone?

Maya Basics & Newbie Lounge Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
27-11-2006, 03:47 AM   #1
Anhslaught
Subscriber
 
Join Date: Jun 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 490
My Grid is gone?
Ok I don't know where my grid went? I can't reactivate it.
In orthographic view I'm able to turn it on and off, but it doesnt affect the perspective view.

Anyhow is this a glitch?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	grid.jpg
Views:	326
Size:	54.8 KB
ID:	31639  
  Reply with quote
27-11-2006, 03:58 AM   #2
Joopson
Registered User
 
Joopson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,313
go to the display menu, and it should be the first option, make sure it is checked ^_^

-Andy
__________________
Environment Artist @ Plastic Piranha
www.joopson.com
  Reply with quote
27-11-2006, 04:02 AM   #3
Anhslaught
Subscriber
 
Join Date: Jun 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 490
Ah didn't realize you can customize it too.
Thanks and sorry for such a noobie question.
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to set UV grid to 4k ergoproxie Maya Modeling 3 18-02-2017 06:40 PM
Setting Grid to show Inches 1/1000th WorldXeno Maya Basics & Newbie Lounge 2 20-05-2015 12:12 AM
modeling and cutting polys on the grid scoonie_p Maya Modeling 4 17-11-2006 09:30 AM
Grid dissapears when work in Meters Rubberk Maya Basics & Newbie Lounge 1 11-07-2006 10:43 PM
Syntax Error, please help DezFX Programming 2 17-01-2004 08:34 AM