Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 08-06-2007, 02:39 AM   #1
inspector lee
Inspector Lee
 
inspector lee's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: San Francisco
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help with weird wake anomalies

I'm trying to create and animate a boat wake, but when I run the simulation and take some renders, I get widely varying and sometimes very weird results: Link to images
These were all rendered from the same simulation at nearly the exact same frame. No settings were changed between renders or simulations, and the simulation was run from the beginning each time. Another thing I've noticed is that, when I've just opened the file and run the simulation for the first time, the results are pretty good. The more times I run the simulation, the buggier it gets.
Also, the "float object" locator is placed outside the fluid containers for the wake emitter (so the floatation is not getting any feedback from the wake).
I'm stumped, so any ideas would be appreciated.

(I'm running Maya 7.0 for OS X, if that matters)
inspector lee is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.