SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 05-07-2007, 04:08 AM   #1
NoTalent
Subscriber
 
Join Date: Aug 2002
Location: Holland
Posts: 82
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no batch render

Had anyone this problem. MR wil nor batch render. A single frame OK, but multiples seem to be a problem.
:headbang:

Chris
NoTalent is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 09:20 PM   #2
dae
Subscriber
 
dae's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Surrey, UK
Posts: 780
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

me too, I managed to make one set of multiple frames, then after that, nothing.

Any ideas on how to solve it

D
__________________
"I THINK, THEREFORE I AM"
René Descartes

www.mvorster.co.uk
dae is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2007, 09:39 PM   #3
NoTalent
Subscriber
 
Join Date: Aug 2002
Location: Holland
Posts: 82
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lightbulb

Dae,

afther a long stare for about 2 days at the screen I finally exported allof the scene to a new scene, and guess what.........it worked!!

What the trouble will probably always be a mistery, but it worked, and searching the net I found out it is a problem that's not oncommon in MR:attn:
NoTalent is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 06:55 AM   #4
AlphaFlyte
Subscriber
 
AlphaFlyte's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 326
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Dae What are you doing these days? Not seen you around 'ere for ages. Sorry to hijack the thread haha.

On topic then, I too have had this problem, and I ended up doing what you did. Deleted all history and unused materials and anything I could clean up. Exported the geometry into a file and started a new scene, re-import the geo. I thought it was an uggly workaround, and as often with those, rather than wasting more time trying to understand what was really going on I ended up with a hack wasting time setting everything up again (render globals, reassigning materials etc).

Temporarily solved but I still have no clue why it happened or if it could of been fixed with a far easier solution, or something simple but not yet clear to us (like the click of a button in some window or sommit silly).

The worst part is, such problems have a tendency to repeat itself. So if anyone has an insight to what is really going on when this happens, please do share.
__________________
Currently working on reclaiming Space
The Salvation Prophecy
AlphaFlyte is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 10:02 AM   #5
dae
Subscriber
 
dae's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Surrey, UK
Posts: 780
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Eporting worked like a charm, cheers

As for myself, I am working far too hard, haven't done much Maya work for sometime now but that should all change soon, I am going to Escape in a few weeks time, thanks to work.

later all
__________________
"I THINK, THEREFORE I AM"
René Descartes

www.mvorster.co.uk
dae is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch Rending Render Layers Ozgalis Lighting & Rendering 7 07-01-2011 06:04 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.