SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Technical Issues / Maya 8.5 is all of a sudden not opening my project properly.
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 25-02-2008, 01:40 PM   #1
Mezter
Registered User
 
Mezter's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Maya 8.5 is all of a sudden not opening my project properly.

I have been working on this project in Maya 8.5 for awhile and everything has been going fine. It just consists of models that are partly textured and nothing else. But recently I opened my project and it only loads in a wire mesh of some of my models, but not the textures or the rest of the models. I looked in my outliner and all of the models are still showing up in there but not in my window. I also looked in the hypershade and none of the textures that I created are appearing in there. I already uninstalled and reinstalled the software and nothing has changed. Does anyone have anything that will help me out? I would appreciate it. Thanks.
Mezter is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2008, 08:18 PM   #2
arran
Registered User
 
arran's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,708
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

it sounds like you may have accidently deleted your shaders or moved them to another folder. Try opening a new scene, then the hypershade to make sure it is loading your shaders properly (look for lambert 1).

Then I would have a look through you maya folders to see if you can find your textures. Did you definitely set your project at the start? It may be that you have another project set and your textures are being stored in that project.
__________________
arran3D

arran3D blog
arran is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2008, 05:08 AM   #3
Mezter
Registered User
 
Mezter's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You know what, I never set my project when I started.... I know I should have, but I didn't. I tried exporting what was showing up in the Outliner and then importing it into a new scene but the same thing comes up again. Lambert1 and all the basics are showing up in the Hypershade.
Mezter is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 12:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 10:27 AM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 10:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 02:45 AM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.