SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Technical Issues / Cannot load plugin?
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 22-09-2010, 03:48 AM   #1
n88tr
Subscriber
 
n88tr's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Netherlands
Posts: 184
Thanks: 3
Thanked 33 Times in 33 Posts
Default Cannot load plugin?

So I'm trying to use this .nif exporter [it's a model format for games] and I can see it in the Plugin manager window as auto-loaded but I cannot get it ticked to Load.



I have the plugin in the right directly as well as the scripts folder that came with it.

I tried unticking other plugins thinking that maybe there was a limit to how many could be loaded but it doesn't seem to help any, the box just won't load.

I tried a restart and it still won't work.

The plugin says it can be used with up to Maya 2009. I'm using 2009 Unlimited. Do you think that could be a problem?

What do you think I'm missing? Thank you for your help!
__________________
"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety." -- Benjamin Franklin
n88tr is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2010, 08:19 AM   #2
n88tr
Subscriber
 
n88tr's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Netherlands
Posts: 184
Thanks: 3
Thanked 33 Times in 33 Posts
Default

any ideas?
__________________
"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety." -- Benjamin Franklin
n88tr is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 07:33 PM   #3
roach105
Subscriber
 
roach105's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: T.O Baby!
Posts: 1,016
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

There where some API changes made in Maya 2009 so some plugins may have needed to be re compiled when Maya 2009 sp1 was released. Check what version you are running and than try one of two Maya releases.

You can download the service pack from the Autodesk site.

Hope it works out.
roach105 is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2010, 12:16 AM   #4
n88tr
Subscriber
 
n88tr's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Netherlands
Posts: 184
Thanks: 3
Thanked 33 Times in 33 Posts
Default

I think you mean this thing

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...&siteID=123112

The release notes don't mention plugin support so I don't know why you mentioned the release update. ?? Sorry if I missed something buddy
__________________
"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety." -- Benjamin Franklin
n88tr is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.