SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Technical Issues / maya - pull it down to udk ?
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
Thread Tools
Old 22-03-2011, 08:48 AM   #1
Registered User
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default maya - pull it down to udk ?

hey, i have making a small game on maya 2011 i thinking about using the add on "pull it down" "" will this work if i export it in to UDK ?
JoshieeRAWR is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2011, 03:33 PM   #2
gster123's Avatar
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300

Could you not just shatter whatever it is in UDK using the fracture tool?
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Windows File corrupted on Mac cyranovb Technical Issues 4 14-07-2011 12:04 PM
Maya 2011 Extrude Issue clearairstudios Technical Issues 10 08-04-2011 02:49 PM
Lofting in Maya vs. 3DSMax oliverw Maya Basics & Newbie Lounge 3 11-03-2011 06:33 PM
New User. Sketchup editiing in Maya KaisoArt Maya Basics & Newbie Lounge 4 02-03-2011 05:56 AM
Maya not keyframing properly! Gotmilk0112 Maya Basics & Newbie Lounge 2 01-02-2011 07:15 PM