SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 12-06-2003, 03:08 PM   #1
MKess007
Registered User
 
MKess007's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ohio, USA
Posts: 202
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Menus

I just noticed this one day and now its really bugging me. There is probably a simple switch to turn it back on, but can someone help me?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	menu.jpg
Views:	65
Size:	36.2 KB
ID:	7877  
__________________
mahalo,

Myk

<a href="http://www.metic.net" target="_blank">www.metic.net</a><br />
MKess007 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2003, 03:40 PM   #2
NitroLiq
Moderator
 
NitroLiq's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York
Posts: 2,133
Thanks: 0
Thanked 10 Times in 9 Posts
Default

shift + m to toggle your panel menus on and off; ctrl + m for the main menu.
__________________
"Terminat Bora Diem, Terminal Auctor opus."
NitroLiq is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2003, 07:35 PM   #3
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Good one Nitro. Also, you can change it in the Preferences window. (Window>Settings/Preferences>Preferences) Under the Interface catagory are the "show menu bar" choices. Snoop around inside this window. There are quite a few things you can adjust.
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2003, 05:45 PM   #4
MKess007
Registered User
 
MKess007's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ohio, USA
Posts: 202
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you, I knew it was something that simple.
__________________
mahalo,

Myk

<a href="http://www.metic.net" target="_blank">www.metic.net</a><br />
MKess007 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2005, 08:09 PM   #5
masterfool
Registered User
 
masterfool's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: undisclosed
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default THANX!!!

I thought I would never find this... so simple.

This should be sticky, or perhaps posted in the tips & tricks section.

Wow, I accidentally made my panels disappear while vigorously modelling Me and my hotkeys...

I better add this to my Maya hotkey sheet I made.

Thanks guys, I love this forum!!!


!MasterFool
masterfool is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.