SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / little display problem
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 22-09-2003, 02:42 PM   #1
moyo
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default little display problem

Hi,
as you know, you could switch between standard and polygon mode while modeling with Subdivs.
Well, one object in my scene rejects switching back to standard mode.
The RMB- menu does not even display "standard"- only polygon.
This is very uncomfortable and getting on my nerves, because i cannot view the scene properly anymore.
Please help!

Greetings
moyo
moyo is offline   Reply With Quote
Old 22-09-2003, 08:32 PM   #2
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

The only time this has happened to me was when I bound the subdiv to a skeleton then unbound it. Did you by chance do this? Did you do anything similar to your geometry that might have given you this effect?
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 22-09-2003, 09:08 PM   #3
moyo
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No. But i did some Duplicate>Instance and copy>paste stuff.
So i solved the problem by deleting a lot of shapes in the Hypergraph, then the polygons disappeared.
Then i saved my file and chose the polygon mode again and the problem was there again. Meanwhile doing all this a basic lambert was assigned to the Subdiv, wich i had to delete. So if think of the problems you have, i would say it has got something to do with Nodes and so, what i am not very familiar with, yet.
Just a german newbie, neither able to speak english nor Maya
CU
moyo is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 06:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 02:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 10:56 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.