Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 02-01-2004, 10:38 PM   #1
harryboy
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Changing views!

When I have a four panel view and trys to switch for example to the perspective view this happens.

http://w1.515.telia.com/~u51510115/maya/1.JPG
-
http://w1.515.telia.com/~u51510115/maya/2.JPG

This is quiet annoying when you are for exampel cutting polygons and need to changes view.

I know i have done something crazy, but it works with the top view to switch and so on. Just the three other who wount work.

sry bad english.
harryboy is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2004, 11:06 PM   #2
Kurt
Registered User
 
Kurt's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Niagara Falls, Canada
Posts: 5,287
Thanks: 0
Thanked 64 Times in 64 Posts
Default

I had the same thing a few weeks back, all I did was change my video card driver.. If its nvidia I use 41.09
__________________
I am enough of an artist to draw freely upon my imagination, knowledge is limited, imagination encircles the world. (Albert Einstein)

http://kurtboutilier.cgsociety.org/
Kurt is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2004, 11:54 PM   #3
harryboy
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But it worked first time i used it, yesterday i just play around i maya and changing views and now it is what i told you at the first time.

[_][_]
[_][_]

top | per
fron| side

And the top works fine but the other three wount, so it just something wrong i pressed :E

Last edited by harryboy : 02-01-2004 at 11:58 PM.
harryboy is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2004, 12:53 AM   #4
harryboy
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have now tried the 41.09 and it worked, cheers m8!
harryboy is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.