SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Panel view problem
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 13-01-2004, 04:22 PM   #1
diamondx
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Panel view problem

Sometimes when I switch from one panel to anohter, I get a empty white panel with no scene. I then have to switch back and forth between panels before it gives me back my scene.

Has anyone else had this problem? Have you found a cure?

Kori
diamondx is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2004, 04:44 PM   #2
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

openGL problem...
what graphic card u use and display size?
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2004, 09:12 PM   #3
diamondx
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am running Win2000 on a dual 1800 AMD home built.
My monitor is a ViewSonic P95f+ (19 inch) set for True Color (32 bit) 1024 by 768. The display card is a NVIDIA GeForce4 Ti 4600. NVIDIA Bios ver 4.25.00.27.10

Inside the Window Display Properites the NVIDIA OpenGL Properties menu reads:

Disable support for enhanced CPU instructions sets (box unchecked)
Enable conformant OpenGL texture clamp behavior (box unchecked)
Default color depth(for textures): Setting (Use desktop color depth)
Buffer-flipping mode: Setting (Auto-select)
Vertical sync: Setting (On by default)

Kori
diamondx is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2004, 05:35 PM   #4
spekkio
Registered User
 
spekkio's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: The End of Time
Posts: 60
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What version of Maya do you have? As far as I know, the current version has problems with geforce2,3,4 cards with Maya...that's what's in their website. Try updating your drivers...or do what I did and stick to the recommended driver version from other nvidia cards in their list... Before I switched to 43.45, I too had the same problem...my card is geforce4mx
__________________
Ipso Facto Meenie Moe... MAGICO!!!
spekkio is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 06:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 02:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 10:56 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.