SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Hotkey (Shift + x ) ?
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 04-08-2006, 05:34 PM   #1
pixelsoul
Subscriber
 
pixelsoul's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 307
Default Hotkey (Shift + x ) ?

Is there anyway I can set the shift key plus another key for hotkeys
pixelsoul is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2006, 07:14 PM   #2
NeoStrider
Registered User
 
NeoStrider's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Cleveland, Ohio (USA)
Posts: 1,541
Default

sure... just hit shift when you enter the letter you want to assign a process to...

for example, in my hotkey menu, if i press small 'o' and hit query, it says that it's assigned to 'PolyBrushMarkingMenu'.

if i query capital 'O', it says it's assigned to nothing.
__________________
Accept no substitutions.
NeoStrider is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2006, 07:48 PM   #3
pixelsoul
Subscriber
 
pixelsoul's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 307
Default

:blush: mmm your right i was tryingto type shift+

Is there any way to have different hotkeys in the modelling menu then in for say the animate menu ?
pixelsoul is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2006, 07:50 PM   #4
NeoStrider
Registered User
 
NeoStrider's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Cleveland, Ohio (USA)
Posts: 1,541
Default

i'm pretty sure they're universal... so no. but you could add ctrl or alt or both to your heart's content, especially since now you know you can use caps instead of lower case...
__________________
Accept no substitutions.
NeoStrider is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off