SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Technical Issues / exporting / importing expressions
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 10-04-2012, 08:55 AM   #1
djb123
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 46
Default exporting / importing expressions

Hi all is there a way to export and import expressions with a scene? I have a skeleton with expressions attached to it, but when i export it whether it be with FBX or any other i try, when i import it into a scene the expressions are gone.

Thanks
djb123 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 06:27 PM   #2
NextDesign
Technical Director
 
NextDesign's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,988
Default

.ma or .mb will retain them.
__________________
Imagination is more important than knowledge.
NextDesign is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 12:52 AM   #3
djb123
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 46
Default

Thanks, right you are, I have since discovered it was a naming issue, cheers.
djb123 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
python question re: exporting kfsps83 Maya Basics & Newbie Lounge 6 19-12-2011 03:31 AM
Importing 3ds Max files charlie2609 Maya Basics & Newbie Lounge 1 16-12-2011 07:40 PM
Exporting & Importing MayDayBC Maya Basics & Newbie Lounge 4 17-11-2011 06:33 PM
Importing Issues Lee Perkins Technical Issues 7 03-11-2011 06:17 PM
Importing Renders to AE Ozgalis Dynamics & Special Effects 1 08-12-2010 09:56 PM