Complex UV Layout in Maya
Over the last couple of years UV layout in Maya has changed for the better. In this course we're going to be taking a look at some of those changes as we UV map an entire character
# 1 26-02-2004, 06:52 PM
flib's Avatar
flib
Registered User
Join Date: Feb 2004
Location: England
Posts: 36

Mike's Extrude Face tutorial

Having a little trouble watching this video, the video itself is running at about 4x normal speed where as the audio is normal so it's hard to follow it (even though it's only 5 mins~ long).

Tried other videos on my computer in case it was the program and the rest are playing okay, it's just the video on this Extrude Face tutorial is messing up and going too fast.

# 2 27-02-2004, 01:55 AM
mtmckinley's Avatar
mtmckinley
The Maya Mountain
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
hmm, that's a strange one... works ok for me. Kevin?

# 3 27-02-2004, 03:16 AM
dragonsfire's Avatar
dragonsfire
Registered User
Join Date: Jan 2003
Location: AB, Canada
Posts: 550
u could try a free program called gspot to analyse the video and see if you have compatable codecs.

# 4 27-02-2004, 08:42 AM
Kevin
Guest
Posts: n/a
fine on mine to, make sure you have the VERY latset divx codec and other codecs... but I have 4 machines and its fine and all

# 5 27-02-2004, 03:38 PM
flib's Avatar
flib
Registered User
Join Date: Feb 2004
Location: England
Posts: 36
Hmm, strange .. I checked the codec's and I had a couple installed, for xvid / divx and for mpeg4... so I decided to delete them all and start again and install only one to cover them all, so I uninstalled them all and for some reason all the movies play now and at correct speeds .. and I can't even find a coded installed on my system .. strange

Oh well, it works .. no point fiddling with it .. thanks for the advice you three

 
Thread Tools Search this Thread
Reply to this thread
Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads