SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Repeat Last

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
11-08-2019, 01:32 PM   #1
jayantbhatt007
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
Repeat Last
Hi guys switched from 3ds max to maya, In maya if we extrude and after that Again I want to extrude with the same value I have copy those value and paste it. This is pain in the A** anyone have the solution.

Like kind of script would be fine.
  Reply with quote
Reply

Tags
maya

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
maxwell displacement repeat uv problem garbegh Maya Basics & Newbie Lounge 0 06-04-2014 05:38 PM
Repeat MEL command Skalman Programming 1 15-12-2013 09:39 PM
Reset "G" key to repeat function radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 1 27-12-2011 06:11 AM
Batch rendering seems to repeat itself alienscience Maya Basics & Newbie Lounge 7 01-02-2005 08:19 PM
Repeat after me: Spoiler Maya Basics & Newbie Lounge 10 26-07-2003 07:09 PM