SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Technical Issues / Can't Put My Uv Texture Back on my Model
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 21-02-2013, 08:42 PM   #1
nikesh
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Default Can't Put My Uv Texture Back on my Model

Hello

I have this problem where i am not able to put my uv texture back on the model for some reason anyone know what the problem might be? I tried all the different formats still it doesn't let me put the texture back on.
here's a snapshot.
Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Problem.png
Views:	405
Size:	388.5 KB
ID:	53415  
nikesh is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2013, 10:09 PM   #2
daverave
The thin red line
 
daverave's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: England
Posts: 4,472
Default

Are you getting a error message, are you uvs still there and are you sure the shader is assigne to the mess............dave
__________________


Avatar Challenge Winner 2010
daverave is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2013, 10:22 PM   #3
nikesh
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Default

hi dave
nope it lets me apply any other images like shown (attachment) but not the uv texture or the texture i painted on photoshop.

Thanks Nikesh
nikesh is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2013, 10:23 PM   #4
nikesh
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Default

here is the attachment btw
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	problem2.png
Views:	356
Size:	327.7 KB
ID:	53417  
nikesh is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2013, 09:45 AM   #5
daverave
The thin red line
 
daverave's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: England
Posts: 4,472
Default

If you upload the file and the texture I will have a look...................dave
__________________


Avatar Challenge Winner 2010
daverave is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UV Texture Editor problem AlTeCk Maya Materials & Textures 4 17-09-2014 04:55 PM
Help with model texture alienscience Maya Materials & Textures 5 20-12-2012 08:15 PM
Attaching/Painting 3D/2D Texture bump maps to Layered Textures huntaer Maya Materials & Textures 6 20-07-2011 06:57 PM
Maya laggy when animating texture color gain theazz Technical Issues 0 06-07-2011 08:01 PM
Adding two materials, one with UV Editor chakuze Maya Materials & Textures 4 16-05-2011 11:22 PM