SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Your Work / Work In Progress / Some Xgen/Arnold madness

Work In Progress Post your WIP here to get some feedback and critique from our other members.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
07-11-2017, 08:46 AM   #1
tweetytunes
Subscriber
 
tweetytunes's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Bolton - UK
Posts: 2,456
Some Xgen/Arnold madness
Hi guys - Anyone know why my Xgen is flickering when rendered in Arnold. This video has two shots, the first, no movement what so ever, the second is just the camera moving around it. In both case the fur, lights or the geo are not moving and there are no settings key-framed to mess with the colours. To me it looks as if the colour is changing or is it the shadows.

https://youtu.be/7rbgIEfays4
__________________
  Reply with quote
09-11-2017, 07:50 PM   #2
tweetytunes
Subscriber
 
tweetytunes's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Bolton - UK
Posts: 2,456
It turns out it was just a case of turning on the "Lock Sampling Pattern" in the settings - but no one on the internet seem to have this problem before - trust it had to be me.

Final result from the testing ....

https://youtu.be/KtLJyHccQ10
__________________
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FW 190 PixalZA Work In Progress 304 26-06-2014 10:14 PM
Floating Toolbox's MAYA madness TravisCowsill Work In Progress 50 05-01-2013 09:42 PM
concatenating input output madness ulaoulao Maya Basics & Newbie Lounge 2 05-02-2007 01:42 AM
rigging madness farbtopf Maya Basics & Newbie Lounge 0 19-03-2006 05:52 PM
pivot point madness blacknoise Maya Basics & Newbie Lounge 1 09-06-2005 01:18 PM