SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / SimplyMaya Tutorials / Board Questions & Suggestions / file attributes doesn't work Maya 6.0

Board Questions & Suggestions Any suggestions you have for how you think this site could be improved can be posted here.

View Poll Results: file attributes doesn't work in Maya 6.0
file attributes problem 0 0%
maya 6.0 running on XP 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
27-04-2005, 02:27 PM   #1
hosehed
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
file attributes doesn't work Maya 6.0
I'm desperate…sorry but I've spent like over 20 hours loading and reloading Maya 6.0. When I try to attach a file/image, through a movie or file texture, in the file attribute box, there's nothing there…every other section below that has the little arrow that turns and opens the options and option box….only the file attribute doesn't allow me to open it and browse for the image file.

I've heard mention of a problem with running Windows XP ON A laptop maybe, and that by resetting everything to Windows Classic it would allow you to browse for a file through the file attributes, due to some simple settings problem…I tried that by setting to windows classics in the taskbar…and in the desktop properties…
THIS DIDN'T WORK AT ALL!

So…..do you have any idea what I might need to do to get it to work…..

thanks so much to anybody with some idea!!!

Last edited by hosehed; 27-04-2005 at 05:38 PM.
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
// Warning: line 0: swatches file depend node not found paragsharma Programming 0 14-12-2014 12:44 PM
How do I get Convert to File Texture (Maya Software) to work? madwh Maya Materials & Textures 14 21-11-2014 11:00 PM
Cant open file Jimmer Maya Basics & Newbie Lounge 0 18-09-2014 03:58 AM
Maya Doesn't Startup Properly - Just Script Editor threedsnack Maya Technical Issues 1 04-02-2008 11:55 AM
Maya 6.0 crashes just after startup... wuthoqquan Maya Technical Issues 2 30-10-2004 06:43 PM