SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / UV mapp from maya ended up useless!

Maya Basics & Newbie Lounge Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
27-07-2008, 07:44 PM   #1
Anhslaught
Subscriber
 
Join Date: Jun 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 490
UV mapp from maya ended up useless!
I just exported my Zbrush file to Maya and the polygons were separated for some reason. The main problem was, I had already UV mapped everything in Maya into the UV space and did some detailing work on it in Zbrush. When I exported it back to Zbrush, all my UV maps were gone!!! Instead of the layout I had in the UV space, I had a bunch of 2x2 blocks of UV's going across the UV texture editor! Why did it do that??


Problem number 2 was while modeling in Zbrush, my polygon was no longer uniformal. I clicked on frame and some parts were separated in colors and I also had triangles around the deltoid areas. I will screen cap. Please help me! This is the second time exporting something has screwed me up. I've never had any success doing it yet. Thanks!



  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Reading File... HELP ME PLEASE roryfollansbee Challenge Forum 1 16-04-2016 09:00 AM
Headus UV Layout back to Maya 2015 sampson01 Maya Materials & Textures 2 21-06-2015 08:01 AM
trouble opening maya scene jooleyinboots Maya Technical Issues 2 03-02-2014 09:11 PM
changing the "Quick help" window size in the maya 2012 script editor. Jouri Programming 3 27-11-2011 06:15 AM
trouble starting maya 2009 Typh Maya Technical Issues 2 03-01-2010 08:33 AM