SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Lighting & Rendering / please help , how do i render my animation

Lighting & Rendering General Lighting, Camera & Rendering Related Topics

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
27-03-2004, 01:37 AM   #1
natsirk
Registered User
 
natsirk's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4
please help , how do i render my animation
Hey Guys,
Im new to maya transfering from 3dsmax , but
im having a problem i can simple always render 1 frame but how do you render your animation your whole 100 frames [that`s how many im using for this scene] like bind umm yeah so it binds it i play it and all there is , is black i need help guys.
i just need directions a little tutorial thanx.
__________________
Almost Professional
  Reply with quote
27-03-2004, 02:03 AM   #2
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
http://forums.simplymaya.com/showthr...threadid=10281
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
  Reply with quote
27-03-2004, 02:13 AM   #3
natsirk
Registered User
 
natsirk's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4
Thanx mtmckinley
Nice cya
__________________
Almost Professional
  Reply with quote
15-04-2004, 12:22 PM   #4
Zyk0tiK
Registered User
 
Zyk0tiK's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 800
heh a link to a link Suave
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch render issue Fantilir Lighting & Rendering 3 01-10-2013 02:05 AM
batch render wont render animation benfire Lighting & Rendering 1 25-04-2013 12:36 PM
How do I render very large images in Maya? gundz Maya Basics & Newbie Lounge 1 01-08-2011 09:09 PM
batch render wont render wireframe timp Maya Technical Issues 1 26-06-2008 11:51 AM
how to render animation ? help plz ridicule Maya Basics & Newbie Lounge 5 30-07-2006 09:31 AM