SimplyMaya

Welcome back to SimplyMaya. Check out our latest training here.

MAYA TUTORIALS
Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.
 
Thread Tools
# 1 13-05-2021, 05:56 PM
cgartist92
Registered User
Join Date: May 2021
Posts: 2

No detail showing with Displacement/ Normal map

Hello, I am a student working with Maya/Mudbox. I am having an issue getting the displacement & normal maps in Maya to look the same as i sculpted it. I saved both maps as exr and brought maps in maya with raw color option and catclark set to iteration: 6. Final render comes out smooth, Please help, I dont know what to do. I attached images

Click image for larger version

Name:	FinalRender.jpg
Views:	85
Size:	37.9 KB
ID:	58098

Click image for larger version

Name:	mudDetail.jpg
Views:	66
Size:	95.8 KB
ID:	58099

Click image for larger version

Name:	mudDispExtract.jpg
Views:	81
Size:	60.1 KB
ID:	58100

Click image for larger version

Name:	mudNormExtract.jpg
Views:	88
Size:	67.2 KB
ID:	58101

Click image for larger version

Name:	nodes.jpg
Views:	87
Size:	105.9 KB
ID:	58102

# 2 17-05-2021, 02:08 PM
Jay's Avatar
Jay
Lead Modeler - Framestore
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,281
what renderer are you using?

J

# 3 18-05-2021, 12:54 AM
cgartist92
Registered User
Join Date: May 2021
Posts: 2

what renderer are you using?

J

Originally Posted by Jay View Post
I am using Arnold

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off