SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Extrude Issues

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
09-11-2007, 09:22 AM   #1
Digitool
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio
Posts: 5
Extrude Issues
when I go to extrude multiple edges, say a hoodline of a car, oftentimes after the first one or two successful extrudes, all the sudden when i click extrude and pull the tool arrow out say in X, half goes the correct direction and the other half will go backwards... in the opposite direction I'm pulling. I've had issues with this in every version of Maya I've touched. Am I missing a toggle in a setting or something? or how do i fix this because i'm forced to hit extrude and then type "w" to move it and lose the convenience of being able to quickly move an edge in the same direction the flow of the surface is already going in.


thanks for any help
__________________
Create
  Reply with quote
16-11-2007, 07:57 AM   #2
marlonjohn
Subscriber
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,937
Try posting this in, "Maya Basics & Newbie Forum" if you haven't already.

I believe you will attract more responses.

Cheers,
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extrude issues. tobougg Maya Basics & Newbie Lounge 0 15-09-2017 06:14 PM
Multiple issues: Extrude deleting faces?! scottmr Maya Technical Issues 1 11-03-2013 10:54 PM
help with a few edge and extrude issues thatsmessedup Maya Basics & Newbie Lounge 2 30-09-2007 10:44 PM
Extrude Edges Issue(s) dbrock Maya Basics & Newbie Lounge 2 05-08-2006 04:07 AM
extrude: why does it extrude faces induvidually stickyhead Maya Basics & Newbie Lounge 8 14-04-2006 07:56 PM