SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Cant open settings windows for tools

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
22-12-2014, 11:04 PM   #1
plasmacat
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Cant open settings windows for tools
Hi I'm having some trouble with maya, when I try to edit the settings of a tool (or function etc) the window wont appear on screen and the main window is unselected (as it would when the settings menu appears). This problem started when I was using 2 monitors, but wasn't immediately. I'm not using 2 monitors now, and I've connected the second again to check if they are going off screen which they aren't. Hope I can get some support with this!
  Reply with quote
24-12-2014, 05:08 AM   #2
Gen
Super Moderator
 
Gen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: South FL
Posts: 3,514
When in doubt, swap out your preferences and restart Maya!
__________________
- Genny
__________________
::|| My CG Blog ||::
::|| My Maya FAQ ||::
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya 2015 XGen doesn't open brush settings 3dArtist91 Dynamics & Special Effects 0 07-11-2014 10:27 AM
Keyboard shortcut to open tool settings panel? gubar Maya Basics & Newbie Lounge 10 18-10-2011 08:18 PM
Windows 7 Programs & Applications dainejhone Maya Basics & Newbie Lounge 16 16-01-2010 08:55 PM
Please help with Goal_PP Joselu I.B. Dynamics & Special Effects 6 24-04-2003 12:06 AM