SimplyMaya

Welcome back to SimplyMaya. Check out our latest training here.

MAYA TUTORIALS
MEL Scripts, Expressions & Programming Related Topics
 
Thread Tools
# 1 25-03-2004, 04:24 AM
onlooker's Avatar
onlooker
Subscriber
Join Date: Jan 2003
Posts: 15

ChannelBoxCustomizer error.

Well here itis. I'm getting this error when trying to run CBC

ak_channelBoxCustomizer;
// Error: menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1;\
//
// Error: Syntax error //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 0 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 0 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: $cmdStr += "if (!`isUIComponentVisible(\"Channel Box / Layer Editor\")`) {\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: showChannelsLayers(\"\");\
//
// Error: Syntax error //
// Error: };";
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: if($radio1)$ak_channelBoxLayout += "paneLayout -e -configuration single ChannelsLayersPaneLayout;";
//
// Error: "$radio1" is an undeclared variable. //
// Error: if($radio1==1){
//
// Error: "$radio1" is an undeclared variable. //


Is this CBC script working for everyone but me?

# 2 25-03-2004, 10:45 AM
kbrown's Avatar
kbrown
Moderator
Join Date: Sep 2002
Location: London, UK
Posts: 3,198
well... i have no idea what that script is but it looks like someone has forgotten a quotation mark:

The first error is because of this line:

menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1;

should be:

menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1";

looks like there are many other similar errors. perhaps you should contact the author...


Kari
- My Website
- My IMDB

Do a lot, Fail a lot and Learn a lot!
# 3 25-03-2004, 11:01 PM
onlooker's Avatar
onlooker
Subscriber
Join Date: Jan 2003
Posts: 15
The channelbox customizer is a script I downloaded from here. it's on the fron page I think.

I'll add the quotes to the lines in question, and see how it works then I'll post again, and we'll see how it turned out.

# 4 26-03-2004, 03:47 PM
osb
Registered User
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Hi onlooker,

This scripts was most probably written in a version prior to 5, hence this bug; In versions prior 5 you could spread strings over many lines by inserting a break character \ at the end of the line, however this does not work any longer. Simply open the scripts, remove the break character at the end of the statements, and put the string in one big line.

-Shyal


Last edited by osb; 26-03-2004 at 04:48 PM.
Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off