SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Empty Maya Shelves

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
02-05-2013, 01:36 AM   #1
DavyJones
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Empty Maya Shelves
Has anyone ever come across empty maya shelves?

I'll set up a shelf and get ready to animate, only to find out the shelf is empty the next time I load up maya. I tried opening the shelf file and saving a copy but it still loads empty.

Tried both 2012 and 2013 but no dice. Its driving me crazy because I can see the mel file for the shelf and the buttons exist.

any suggestions ?
  Reply with quote
09-05-2013, 07:36 PM   #2
Gen
Super Moderator
 
Gen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: South FL
Posts: 3,515
I'm guessing the shelves are in a location where you don't have write permission so check that out. You could also set up a Maya.env file in your "maya/xversion" folder and use the "MAYA_SHELF_PATH" variable.

Setting Maya variables

MAYA_SHELF_PATH
__________________
- Genny
__________________
::|| My CG Blog ||::
::|| My Maya FAQ ||::
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Separating a Polygon into pieces NishantBalgovind Maya Modeling 7 18-08-2015 12:36 PM
Can't batch render more than two frames! lvuorenvirta Lighting & Rendering 2 15-05-2015 09:51 AM
I install Maya 8.0 Mac not compleate...Cause Maya Core 8.0 can't choose be install.. likhi1 Maya Basics & Newbie Lounge 3 23-01-2007 11:36 AM
Quick question, Maya PLE to Maya JDigital Maya Basics & Newbie Lounge 5 19-07-2005 08:00 PM
Maya vs. 3DS, Light Wave, Rhino ino ect... THX1138 Maya Basics & Newbie Lounge 45 17-09-2003 02:09 PM