SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Problem with model.. Confused

Maya Basics & Newbie Lounge Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
24-02-2005, 08:52 PM   #1
twisteddragon33
Registered User
 
twisteddragon33's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: New York, USA
Posts: 1,945
Problem with model.. Confused
Okay.. i had this problem before. A while ago and i cant remember how i fixed it before i searched through 30 pages of threads and didnt find what i needed... Pretty much my model has another model of itself. So theres only 1 egde but at the end of the edge i can select 2 verts... I cant merg the verts, and its really bogging down my machine...

If i select the verts and move them The edges go with it. But theres another set of edges... But the edges i move have no polies between them they are just a shell. I think i went to some graph and deleted something. But i cant figure it out.. Any help?
__________________
________________________
AIM: SublimeDragon33
Catch me if i'm on. Always up for a chat.
e-mail: sublimedragon33@gmail.com
  Reply with quote
25-02-2005, 01:23 PM   #2
Shayder
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Saskatchewan Canada
Posts: 70
did you use proxy smooth or something like that or convert from sub-d's? Was it duplicated?

I would graph the model out and look at all the nodes there could be a orphan one there that you may have to delete.
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Preparing a model before texturing... goggles Maya Basics & Newbie Lounge 7 09-09-2011 09:46 PM
Problem with textures on .ase model. riwa Maya Basics & Newbie Lounge 1 04-04-2011 08:50 PM
Vertices order Velusion Animation 6 21-02-2006 10:17 PM
MR hates my model Velusion Lighting & Rendering 5 05-11-2004 09:37 AM
Skinned normals on refferenced model turn black when deformed.. help!! Nenox Animation 2 01-11-2003 11:10 PM