SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Materials & Textures / Texture problem when importing a polypainted Zbrush model into Maya

Maya Materials & Textures Shaders, Textures & UV Layout

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
25-07-2014, 10:52 AM   #1
davit
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Texture problem when importing a polypainted Zbrush model into Maya
Hey fellow artists,

I just had something weird happen to me. I sculpted and polypainted a Viking model in Zbrush and then imported it into Maya with GUV tiles UV map, Displacement Map and Texture map. Everything looked fine until I started zooming in and out in Maya (I'm attaching screenshots so you clearly see what happens).

Do you see how the polypainted texture breaks on the model when I zoom out away from it but it looks just fine when I zoom in? Please help!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	forum1.png
Views:	482
Size:	156.7 KB
ID:	55966   Click image for larger version

Name:	forum2.png
Views:	408
Size:	39.6 KB
ID:	55967  
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya 2015 Error loading scene Awad96 Maya Technical Issues 5 05-09-2015 03:24 PM
Stuck maya texture ??! lauris47 Lighting & Rendering 14 24-11-2012 09:29 AM
Maya layered texture and openGL sladja Maya Materials & Textures 2 01-09-2012 09:00 PM
zbrush texture help. mike88 Work In Progress 18 18-07-2012 07:53 AM
3ds to Maya texture problem? R-Tillery Maya Basics & Newbie Lounge 1 10-12-2004 11:45 PM