SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / maya problem

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
10-06-2012, 05:33 PM   #1
indranil2dec
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
maya problem
i have purchased a new pc[mother board:intel dh67bl and processor:intel i7-3770k which have inbuild HD 4000 graphics].my OS is windows 7 ultimate 64 bit.when i install maya 2008 a display problem occur.move tool,scale tool and rotate tool are visible only in perspective view,but in other view it is showing blank.so i update graphics driver as per intel driver updates utility's reccomendation.then all tools are visible,but rotate tool attribute editor is showing that it is in local mode.but acted as gimbal mode.same problem in maya 2009 and 2012 also.even some time it is create problem to save files in *.ma format.even drag selection and soft modification everything acted very slowly.maya 2008 and 2009 are 32 bit.maya 2012 is 64 bit. plese give me some solution....
  Reply with quote
10-06-2012, 06:22 PM   #2
daverave
The thin red line
 
daverave's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: England
Posts: 4,472
Sounds like your graphics card, have you tried using your old graphics card if you can..............dave
__________________


Avatar Challenge Winner 2010
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya rigging problem, probably due to skinning? Stampy Animation 4 04-01-2017 07:28 AM
Maya 2016 problem - White seams along UVs roccofx Maya Technical Issues 0 16-06-2016 07:37 AM
HumanIK Animation problem in maya. eman72 Animation 1 12-09-2013 02:32 PM
HumanIK Animation problem in maya. eman72 Maya Basics & Newbie Lounge 2 09-09-2013 05:04 PM
maya 2014 same problem... ctbram Maya Basics & Newbie Lounge 14 14-05-2013 11:47 AM