SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Maya 2016 problem - White seams along UVs

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
16-06-2016, 07:37 AM   #1
roccofx
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 2
Maya 2016 problem - White seams along UVs
Hi, sorry my english, Im using Maya 2016, zbrush 4R7.

First time here at the forum and new to maya, i have only used zbrush with c4d before without this problem:

I exported an object to maya from zbrush with Goz, at first i didnt notice any problem at maya, but when i rendered a distant image from my object white seams appeared along Uvs, this seams did not appeared at close renders, why this white seams appear at my object when i render it from far but dont appear on close renders?

Im using maya regular settings and mental ray with quality of 2, Zbrush: Uv map size: 4096, Map Border: 4, PUVTiles.

Also: how can i keep track of my forum posts?

Thanks and please help with steps
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya 2016 OBJ import problem colinpragg Maya Technical Issues 2 18-09-2015 01:06 AM
Maya 2015 Error loading scene Awad96 Maya Technical Issues 5 05-09-2015 03:24 PM
Issues for max to maya users bertvaneeckhout Maya Modeling 23 25-09-2014 09:36 PM
maya problem indranil2dec Maya Technical Issues 1 10-06-2012 06:22 PM
Maya Doesn't Startup Properly - Just Script Editor threedsnack Maya Technical Issues 1 04-02-2008 11:55 AM