SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 26-07-2003, 03:31 PM   #1
DukerX
Subscriber
 
DukerX's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Sandnes, Norway
Posts: 99
Angry Vector animation

I can't seem to be able to batch-render vector gfx.
Trying to render frame 0 to 350 and output as BMP, but when I batch-render, It comes out as hardware-rendered .tif images!

What am I doing wrong here?
__________________
-DX-
DukerX is offline   Reply With Quote
Old 26-07-2003, 07:21 PM   #2
Nem
Subscriber
 
Nem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Faringdon, UK
Posts: 1,480
Default

have u checked the render globals is all correct?
__________________
- Simon

My Website: www.Glass-Prison.com
Nem is offline   Reply With Quote
Old 26-07-2003, 07:30 PM   #3
DukerX
Subscriber
 
DukerX's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Sandnes, Norway
Posts: 99
Default

*** Nooo!? ***

Of course I have checked the render globals!
The problem is that batch-render doesn't do what render-globals tels it to do!
__________________
-DX-
DukerX is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off