Digital humans the art of the digital double
Ever wanted to know how digital doubles are created in the movie industry? This course will give you an insight into how it's done.
# 1 29-04-2004 , 03:29 PM
Nem's Avatar
Subscriber
Join Date: May 2002
Location: Faringdon, UK
Posts: 1,480

XP and 2000

im currently using windows 2000 but im thinking of upgrading to XP because a lot of programs now are designed for XP specifically which is starting to get annoying

do you htink XP Pro is stable enough to upgrade to? or should I just stick with 2000 for the time being?


- Simon

My Website: www.Glass-Prison.com
# 2 29-04-2004 , 03:30 PM
Kevin
Guest
Posts: n/a
win 95 rocks!

# 3 29-04-2004 , 03:43 PM
David's Avatar
SM Tea Boy
Join Date: Apr 2002
Location: Prague
Posts: 3,221
I use 2k haven't found anything that wont run on it yet.

Except MS's really feeble media player plus.


From a readers' Q and A column in TV GUIDE: "If we get involved in a nuclear war, would the electromagnetic pulses from exploding bombs damage my videotapes?"
# 4 29-04-2004 , 03:43 PM
MainlineX's Avatar
Registered User
Join Date: Jun 2003
Location: Johannesburg
Posts: 641
Hey nem...I currently run windows XP (but not for long) and I can honestly say that Win XP isin't as stable as win2000. (My personal opinion) I always seem to get problems with xp...don't know why...and the only operating system that I find stable is win2000(once again my personal opinion).

# 5 29-04-2004 , 03:56 PM
Kevin
Guest
Posts: n/a
just out of interest ... didnt we have this post a few weeks ago? or was that on another simplysite?

# 6 29-04-2004 , 05:27 PM
dragonfx's Avatar
Registered User
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,257
... to me XP is rock solid and loads more easily configured to do whatever you want it to do... specially on drivers issues...

# 7 29-04-2004 , 05:30 PM
kbrown's Avatar
Moderator
Join Date: Sep 2002
Location: London, UK
Posts: 3,198
i just upgraded to XP pro and i'm thinking of switching back to w2k... been getting these strage lock-ups lately where the only option is to hard-reset the machine.


Kari
- My Website
- My IMDB

Do a lot, Fail a lot and Learn a lot!
# 8 29-04-2004 , 05:41 PM
lonepig's Avatar
Subscriber
Join Date: Jun 2003
Location: Yorkshire, UK
Posts: 392
W2k all the way, have never been able to stand XP. It trys to be clever and hide everything. Its just to suck to mention.


www.snipersupplies.co.uk
# 9 29-04-2004 , 05:55 PM
dragonfx's Avatar
Registered User
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,257
im i the only XP user that has never seen a blue screen or had the system locked?user added image

# 10 29-04-2004 , 07:02 PM
lumierius's Avatar
Registered User
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
i use 2k and its fun

# 11 29-04-2004 , 07:11 PM
jsprogg's Avatar
Lifetime Member
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago
Posts: 1,712
I have 5 pc's and they all run xp ...never had a problem or a blue screen on any of them ...I find xp really stable.




2 x Modeling Challenge Winner
# 12 30-04-2004 , 09:51 AM
Reimo005's Avatar
Registered User
Join Date: Jul 2003
Location: (EST) Estonia
Posts: 242
I had firstly 2k and I loved it but then updated it to XP. I used XP about 3 months and then swiched back to 2k because XP wasn't stable.

sorry about bad english !


Noo0ooB... beginner... novice... newby... I'am new ! ! !

VERY BAD ENGLISH !
# 13 30-04-2004 , 11:16 PM
R-Tillery's Avatar
Subscriber
Join Date: May 2003
Location: Ventura California
Posts: 966

Originally posted by Kevin
win 95 rocks!


Maya works in 95?user added image

# 14 01-05-2004 , 03:03 AM
LSphinx's Avatar
Registered User
Join Date: Feb 2003
Location: New York
Posts: 275
hmmm..... I use XP as long as i can remember myself using Maya, never had a problem with it... although it does have a tendency to shut itself down after some long hours of work(I think I'm not the only one like that.... ),... but as long as you save your files regulary.... you are good to go..
I don't see any reasons why not to upgrade to win xp..
good luck.

# 15 01-05-2004 , 08:48 AM
Zyk0tiK's Avatar
Registered User
Join Date: Aug 2003
Posts: 800
i use XP... never locked up on me, i leave my system on for weeks at a time and no crashage, get a bit of slowdown after a couple weeks of it being on... well, MAJOR slowdown but it works fine.

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads