SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Disappearing model after using the Bridge tool

Maya Basics & Newbie Lounge Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
29-01-2013, 05:35 PM   #1
johnsonmax
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 20
Disappearing model after using the Bridge tool
Just casually extruding some faces and then I miss-clicked on the Bridge tool in the Polygons Tool Bar and a hole was created and the model just disappeared and you can only see it in the wire frame view port.

http://gyazo.com/4d389eb6b1886682b45d8859a1d5f472

http://gyazo.com/e8b7cdb6f7af04c55aa6d2d73d11eae3
  Reply with quote
29-01-2013, 06:00 PM   #2
Gen
Super Moderator
 
Gen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: South FL
Posts: 3,518
Is it still invisible after reassigning the shader?
__________________
- Genny
__________________
::|| My CG Blog ||::
::|| My Maya FAQ ||::
  Reply with quote
29-01-2013, 06:07 PM   #3
johnsonmax
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 20
Yes, I then saved the scene and re opened it and now I can't even see it in the wire frame view port!
  Reply with quote
30-01-2013, 03:21 PM   #4
Gen
Super Moderator
 
Gen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: South FL
Posts: 3,518
That is weird :/

Export the problem geometry as an obj and import it, see if that helps.
__________________
- Genny
__________________
::|| My CG Blog ||::
::|| My Maya FAQ ||::
  Reply with quote
31-01-2013, 02:00 PM   #5
lecra
Subscriber
 
Join Date: Oct 2011
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 99
Or delete the history and try again....
__________________
_______________________
KR;Lecra
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple model issue v5dj Maya Basics & Newbie Lounge 1 22-12-2016 02:37 AM
Will I be able to texture this model? Hoaxs Maya Basics & Newbie Lounge 4 06-08-2014 02:16 PM
disappearing manipulator tool? nonetaken Maya Basics & Newbie Lounge 9 13-12-2007 07:12 AM
model goes purple with trim tool niobi xd Maya Basics & Newbie Lounge 0 09-06-2005 01:13 PM
Referencing a model in a scene..? tank2002 Maya Basics & Newbie Lounge 0 05-04-2004 09:52 PM