Introduction to Maya - Modeling Fundamentals Vol 2
This course will look in the fundamentals of modeling in Maya with an emphasis on creating good topology. It's aimed at people that have some modeling experience in Maya but are having trouble with complex objects.
# 1 02-06-2006 , 04:01 PM
Registered User
Join Date: Jan 2006
Posts: 65

Anyone else doing this?

While working with maya, I am rotating around the area I'm working on all the time to be able to see how everything looks all the time, and now I have started to automatically try to do that in Photoshop too when I want to preview my work! :headbang:

It's a bit embarassing, but I even tried to do it in Word once. Anyone else having this problem? :p

# 2 02-06-2006 , 04:20 PM
dannyngan's Avatar
Registered User
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
I keep trying to pan images in Photoshop using alt-mmb and zoom with alt-rmb. :p


Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
# 3 02-06-2006 , 04:22 PM
MattTheMan's Avatar
Registered User
Join Date: Apr 2005
Location: Fairfield, CT
Posts: 2,436
Yeah, I do that all the time.


Live the life you love, love the life you live
# 4 02-06-2006 , 04:31 PM
Subscriber
Join Date: May 2006
Location: Norway
Posts: 22
I started using maya controls in world of warcraft the other day...

yeah i know, should sleep some more user added image but these exams times are hard for my time schedule user added image


Snowfall in June, I'm gonna model my own Tropic Paradise Iceland.
# 5 02-06-2006 , 05:34 PM
Hellspawnuk's Avatar
Subscriber
Join Date: Feb 2005
Location: Newport, Wales
Posts: 72
I keep doing Maya commands in ZBrush and vice-versa, then spend ages wondering why nothing is working.

# 6 02-06-2006 , 05:51 PM
Subscriber
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,043
lol in WOW and z brush ....

i have not yet done it in any applications yet ..guess I am not special enough or work on it long enough

# 7 02-06-2006 , 05:55 PM
Eldwick's Avatar
Subscriber
Join Date: Mar 2006
Location: Washington, DC
Posts: 195
Ya, I lol, I tried panning and zooming out in word today and was wondering why it wasnt working

# 8 11-06-2006 , 03:19 PM
arran's Avatar
Registered User
Join Date: Dec 2005
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,708
yeah, me too - I keep using maya controls in photoshop and word - and I also keep using half life controls in maya!

# 9 11-06-2006 , 03:31 PM
13th_resident's Avatar
Subscriber
Join Date: Feb 2006
Location: London
Posts: 703
happens to everyone. :headbang: :headbang:


A pint of example is worth a gallon of advice!!
# 10 11-06-2006 , 03:40 PM
arneoog's Avatar
Registered User
Join Date: Mar 2006
Location: Norway
Posts: 189
In The Sims 2 you move the camera that way! user added image ...almost...


Arne OOG - Makin' stuff
>>elqx Studios<<
# 11 12-06-2006 , 03:18 PM
pbman's Avatar
Subscriber
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
good to see im not the only 1

its does get annoyin in photoshop wen ur using maya pan/zoom/rotate and nothin happens an u cant figure out y:headbang:


Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut https://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off