SimplyMaya

Welcome back to SimplyMaya. Check out our latest training here.

MAYA TUTORIALS
Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.
 
Thread Tools
# 1 20-07-2006, 04:44 AM
ronkhmps's Avatar
ronkhmps
Subscriber
Join Date: Sep 2005
Posts: 51

How to make particles visible in Render

hello
I have made a particle system which works fine in maya but
when I render the scene nothing is visible
I even changed the Software Render to hardware render but still same problem.
would anyone please help me?

thanks


rsh
# 2 01-08-2006, 09:39 AM
astrocalder's Avatar
astrocalder
Registered User
Join Date: Feb 2005
Location: Santa Monica
Posts: 76
you need to render with the hardware render buffer (window>rendering editors).

when the window opens, select your camera view, and to render go to render > render sequence. remember to set your timeline to the beginning before you render, sometimes if you start halfway through it'll render extra particles that appear twice.

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off