SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / CAN ANYONE HELP? ROTATE TOOL GONE MISSING

Maya Basics & Newbie Lounge Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
19-09-2006, 01:04 AM   #1
mr pix.
Subscriber
 
mr pix.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: london
Posts: 519
CAN ANYONE HELP? ROTATE TOOL GONE MISSING
I dont know why but my rotate tool has gone walk abouts!! lol

Anyone know how to get it back. I have it now and again but when i do have it, it takes up the screen and is no use whatsoever when i can access it....thats on a good day!

On a bad day, its nowhere to be seen!


im sure its staring me in the face but can anyone help!!


thanx
__________________
those who succeed are only the failures that never gave up.

http://www.vimeo.com/7080130
  Reply with quote
19-09-2006, 01:07 AM   #2
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
no 100% sure

wen u say it takes up the whole screen do u mean the arrows r really long ect cos if so use the '+' and '-' keys to change the size

also have u tried resetting that tool?
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
  Reply with quote
19-09-2006, 01:10 AM   #3
mr pix.
Subscriber
 
mr pix.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: london
Posts: 519
PBMAN

U R A LEGEND


:attn: :attn: :attn: :attn: :attn:

duh!!

thanks so much. sometimes, ppl need help wiv the most BASIC things

cheers
__________________
those who succeed are only the failures that never gave up.

http://www.vimeo.com/7080130
  Reply with quote
19-09-2006, 01:12 AM   #4
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
np man

we all will get these problem wen learning i too have had this but the arrows were really small
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ROTATE tool gone missing???? mr pix. Maya Basics & Newbie Lounge 3 28-07-2020 04:00 AM
F9 key... Jo Wand Maya Basics & Newbie Lounge 9 24-04-2008 04:28 AM
That ol' Rotate Tool Lt Jim Maya Basics & Newbie Lounge 4 14-07-2005 11:20 AM
scale tool doesn't rotate after rotating the local rotational axis junkyBob Maya Basics & Newbie Lounge 0 07-06-2005 08:50 PM
rotate tool pdiddy8117 Maya Basics & Newbie Lounge 2 15-04-2005 11:43 PM