SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Transfer view ports

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
10-10-2007, 02:06 PM   #1
stenson
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 14
Transfer view ports
How do i do if i want to transfer my view ports and customized menus from one computer to an other?
thx
  Reply with quote
11-10-2007, 01:53 AM   #2
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
I think you copy your preferences folder over to the different computer
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Triangles to quads through Transfer Attributes - need an advice? Nixa Maya Basics & Newbie Lounge 2 23-03-2014 11:10 AM
View Pane Problem (4 panes) monsterzero Maya Basics & Newbie Lounge 2 27-03-2007 11:15 PM
Maya view ports not updating Stephen Maya Technical Issues 2 23-05-2006 04:14 PM
View Ports matt4068 Maya Basics & Newbie Lounge 1 21-06-2004 07:07 PM
view ports thebrianproject Maya Basics & Newbie Lounge 3 17-11-2003 03:43 AM