SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Disco Polygons (help)

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
15-05-2008, 05:04 AM   #1
sonofsmallface
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
Disco Polygons (help)
Hi there, I have a bit of a strange one, I'm sure it's something that needs ticking or unticking in the preferences. When working in maya all of the objects just appear a random solid color, and if I deselect it it changes color, then if I select it again, it changes color again. It makes it really difficult to work because the objects display no shading so if you're working close to something you lose all sense of depth.
I've got it set to smooth shade all in the shading bit in the display window. Any ideas?
  Reply with quote
15-05-2008, 06:45 AM   #2
jsprogg
Lifetime Member
 
jsprogg's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago
Posts: 1,709
If it is changing colour randomly then it sounds very much like it's a graphics card driver issue, what graphics card are you using ?
__________________


2 x Modeling Challenge Winner
  Reply with quote
15-05-2008, 06:48 AM   #3
sonofsmallface
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
uh... Intel GMA 950...? I think. I'm not too hot on what's what in the way of hardware.
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding details to model without enough polygons? Skalman Maya Modeling 5 15-01-2014 11:52 AM
How to combine smoothed polygons with hard/unsmoothed polygons? wayne123 Maya Basics & Newbie Lounge 3 07-02-2012 01:50 AM
Basic Human Form Tute: Merge polygons stonemason Maya Modeling 6 18-02-2008 08:55 AM
too many polygons? jcnoveron Maya Basics & Newbie Lounge 2 23-12-2004 03:19 AM
Subdiv's to Polygons properly? M Maya Basics & Newbie Lounge 8 28-01-2003 09:35 PM